Algemene voorwaarden

Verkoopsvoorwaarden:

De verkopen en bestellingen via deze site zijn onderhevig aan de Belgische wet op de Handelspraktijken van 14 juli 1991. Door een bestelling te plaatsen aanvaardt u deze verkoopsvoorwaarden zonder voorbehoud. Gelieve deze verkoopsvoorwaarden aandachtig te lezen. We hebben het recht om de verkoopsvoorwaarden aan te passen.

Verantwoordelijke webshop:

Catherine Bonami – Sint-Lievenspoortstraat 44 – 9000 Gent – Belgium – Europe – tel : +32(0)9 223 09 63 – ondernemingsnummer BE 0740 210 364

Prijs:

Met de hoogste zorg en zo nauwkeurig mogelijk worden de producten beschreven, ondanks deze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. We behouden ons het recht een bestelling te annuleren wanneer blijkt dat de prijsaanduiding en/of productomschrijving op de website foutief aangeduid is. Alle prijzen op deze site zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Privacy:

Door toegang te verschaffen tot de site gaat u akkoord met de registratie en verwerking van uw gegevens. De persoonlijke gegevens die we verzamelen via de site worden enkel gebruikt voor het maken van de bestelling, levering, facturatie, marketing. De gegevens worden met de hoogste zorg opgeslagen en niet doorgegeven aan derden. 6 maanden na afwerking van de bestelling worden de gegevens verwijderd. U heeft het recht de gegevens op te vragen en/of aan te passen door schriftelijk, gedateerd en ondertekend een verzoek te sturen naar Bonami- Sint-Lievenspoortstraat 44 – 9000 Gent Belgium

Leveringstermijn:

Bij elke bestelling wordt met de klant een levertermijn afgesproken. Wordt de baby vroeger dan verwacht geboren dan doen we ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk af te werken. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze controle: voorraadonderbreking, transportvertraging, werkonderbreking. U wordt zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Terugname:

Elke bestelling wordt op maat en specifiek voor u ontworpen, besteld en gemaakt met de grootste zorg en aandacht. We kunnen deze producten onmogelijk terug nemen en u kan zich niet beroepen op het verzakingsrecht.

Betaling:

We vragen een voorschot van 30% bij bestelling en betaling van het saldo bij afhaling. De goederen blijven onze eigendom tot volledige betaling van het saldo, inclusief alle kosten en lasten.

Levering:

We vragen bij voorkeur de bestellingen af te halen in de Sint-Lievenspoortstraat 44- 9000 Gent. Wenst u uw bestelling geleverd aan huis, dan kan dit via bpost aan het geldige bpost tarief. U mag rekenen op een zorgvuldige verpakking van de goederen, maar we zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen bij verzending;

Copyright:

In geval u bestanden aanlevert voor druk van een eigen artikel wordt verondersteld dat u het recht heeft of eigenaar bent van het ontwerp. We kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor Copyrightsclaims met betrekking voor ontwerpen door u aangeleverd. Er mogen geen foto’s en/of informatie van de webshop van Bonami gecopieerd worden zonder onze uitdrukkelijke toelating.

Voor alle geschillen is enkel de handelsrechtbank in Gent bevoegd. Elk geschil is onderhevig aan het Belgische recht.